ik heb last van

Voor elk probleem een oplossing Voor elk probleem een oplossing Voor elk probleem een oplossing Voor elk probleem een oplossing Voor elk probleem een oplossing Voor elk probleem een oplossing Voor elk probleem een oplossing Voor elk probleem een oplossing Voor elk probleem een oplossing Voor elk probleem een oplossing

Acne

Bij een onzuivere huid of acne is het raadzaam om niet zelf te blijven experimenten, maar om een gespecialiseerd huidspecialist te raadplegen. Met de juiste behandelingen en producten kunnen we de onzuiverheden goed onder controle krijgen en daarmee littekenvorming voorkomen en/of verminderen. Omdat we bij SkinFix zijn aangesloten bij de ANBOS en in het bezit zijn van de specialisatie Acne, is er via de zorgverzekering vergoeding mogelijk.

Boek een intake

Lees meer

pigment en ouderdoms-vlekken

Pigment is de bruine kleurstof die onze huid aanmaakt bij blootstelling aan de zon. Het is bedoeld om de schadelijke straling van de zon te absorberen en onderliggend weefsel te beschermen. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan zonlicht worden de pigmentkorrels over de huid verdeeld. Soms is de pigmentverdeling minder gelijkmatig en ontstaan er pigmentvlekken. Bij SkinFix hebben we verschillende innovatieve behandelingen en producten die pigmentvlekken verminderen, verwijderen en voorkomen. 

Boek een intake

Lees meer

couperose

Couperose is vervelend, maar gelukkig ongevaarlijk. Behalve dat het cosmetisch niet mooi is, kan het ook klachten geven. Veelal lijkt het alsof u bloost, doordat uw wangen en/of neus blijvend rood gekleurd zijn. 

De opperhuid van het gezicht bevat veel zeer kleine bloedvaatjes. Deze zijn onder normale omstandigheden gesloten. Bij temperatuursverandering, inspanningen en stress kunnen deze vaatjes uitzetten, waardoor een rode gelaatskleur ontstaat. Bij couperose zijn de vaatjes echter verslapt of beschadigd, waardoor de rode kleur blijvend is. Deze aandoening kunnen we bij SkinFix effectief en goed behandelen. 

Boek een intake

Lees meer

fibromen, coaguleren en spotreducer

Fibromen of steelwratjes zijn goedaardige huidgezwelletjes. Ze komen vooral voor op het gezicht (oogleden), de hals, de borsten, de oksels en in de liezen en zien eruit als kleine, gesteelde bobbeltjes op de huid. Ze maken geen onderdeel uit van de wrattenfamilie. Dat komt doordat ze niet worden veroorzaakt door een virus, wat bij een wrat wel het geval is. De naam ‘steelwratje’ is daarom eigenlijk een verwarrende benaming. Bij SkinFix passen we tijdens de behandeling van deze huidoneffenheden electro-coagulatie toe, waarmee we de fibromen snel en veilig kunnen verwijderen. 

Boek een intake

Lees meer

kalknagels

Kalknagels, ook wel schimmelnagels genoemd, zijn nagels die last hebben van een aandoening waarbij een schimmel in de nagel zit. De nagel ziet er dikker en kalkachtig uit, doordat de schimmel onder de nagel kruipt. Er is nu een effectieve behandeling beschikbaar om voorgoed van de kalknagel af te zijn. Onze huidtherapeute zal deze behandeling uitvoeren met de laser. Het laseren van de kalknagels met de ELOS methode zorgt ervoor dat de schimmel in een mum van tijd verdwijnt. Combineer de behandeling met anti-schimmelcrème en u heeft na een aantal maanden weer schimmelvrije nagels. Het is belangrijk om meerdere laserbehandelingen in een redelijk korte tijd te ondergaan om de nagel zo goed mogelijk te behandelen. Wanneer de behandelingen om de drie weken herhaald worden, is uw kalknagel vaak na drie behandelingen al definitief weg. 

Boek een intake

Lees meer

migraine

Spanningshoofdpijn of migraine kan een behoorlijke belemmering zijn in uw dagelijkse leven. Vaak bent u niet meer in staat om goed te kunnen functioneren. Tegenwoordig is het mogelijk om in dit geval botox in te zetten. Door een botoxbehandeling worden de spieren slapper en verdwijnt er veel spanning in uw hoofd, nek en schouders. Dit zorgt er niet voor dat de migraine helemaal verdwijnt, maar de intensiteit wordt wel aanzienlijk verminderd.

Neem hier contact op voor een intake

overmatig transpireren

Zweten (of transpireren) is het uitscheiden van vocht dat wordt geproduceerd in de zweetklieren. Overmatig transpireren kan vervelend zijn en komt vrij veel voor bij zowel mannen als vrouwen. Botox kan worden ingezet om overmatig zweten te behandelen. Bij de behandeling worden kleine hoeveelheden botox in de huid ingebracht. De botox zorgt voor een blokkade van signalen van de zenuwen die de zweetklieren aanzetten tot zweetproductie, waardoor het zweten stopt. De behandeling is zeer effectief en het effect houdt enkele maanden aan. 

Neem hier contact op voor een intake

Lees meer

tandenknarsen

Tandenknarsen (ook wel bruxisme genoemd) is een vervelende aandoening die veel voorkomt. Vaak gebeurt tandenknarsen onbewust tijdens de slaap en heeft u het zelf niet in de gaten. Bij langdurig tandenknarsen kan er slijtage ontstaan aan tanden en kiezen.
Dit heeft zowel pijnlijke als cosmetische gevolgen.
Een botoxbehandeling bij tandenknarsen is zeer effectief. De botox verlaagt de spierspanning in de kauwspieren. Het tandenknarsen zal hierdoor verminderen of zelfs helemaal ophouden. 

Neem hier contact op voor een intake

"Ik heb een fijn intake gesprek gehad, waar ik meer duidelijkheid heb gekregen over wat mijn huid nodig heeft en wat ik kan verwachten. Ik heb mijn eerste afspraak gepland en ga thuis al lekker voorbereiden. Dank je Kim ik voelde me enorm welkom en gehoord"

Mireille

Ik ben door Kim weer vakkundig geholpen door een oneffenheid in mijn gezicht te laten verwijderen. Dank je wel Kim voor de zorgvuldige behandeling!

Astrid

Goed advies / uitleg vooraf, tijdens en daarna. Zoals paar dagen na afspraak vragen hoe het herstel gaat van oneffenheden weghalen. Heel persoonlijk en professioneel, voelt vertrouwd!


Loes

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK