Permanente make-up eyeliner

Permanente make-up eyeliner laat je ogen stralen!

Permanente Make-Up Eyeliner

Permanente make-up Eyeliner laten jou ogen groter lijken maar ook veel meer spreken. Het voordeel is dat het ook niet kan uitlopen! Ideaal dus ook bij het sporten, zwemmen of bijvoorbeeld in de sauna. Bij een permanente make-up eyeliner wordt er een strak lijntjes tussen de wimper haartjes geplaatst. Op deze manier krijgen je ogen een mooiere maar ook natuurlijke opslag.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een permanente make-up eyeliner. Dit hangt af van jou wensen maar daarnaast ook de stand van je ogen. Wil je liever een zachtere uitdrukking of een boven en onder eyeliner? Alles is mogelijk!

Een natuurlijke permanente make-up eyeliner boven de ogen (als wimperverdikking)

Een eyeliner boven de ogen siert elke vrouw van 16 tot 65+. Het is dus absoluut niet leeftijdsgebonden! De oogopslag wordt intenser en ook de kleur van uw ogen zal beter uitkomen. Om zelf een perfect strakke eyeliner tussen de wimper haartjes te tekenen is vrijwel onmogelijk. Met permanente make-up is dit wel mogelijk! Over het algemeen wordt er gekozen voor diep zwart of warm zwart. Eventueel wordt aan het zwarte pigment een steunkleur toegevoegd die de nadruk legt op de kleur van de iris.

Permanente make-up eyelinerEen brede permanente make-up eyeliner boven de ogen

Een goed geplaatste boven eyeliner benadrukt de oogopslag. Bovendien kan de oogvorm enigszins gewijzigd worden. Hiermee kan een liftend effect worden bereikt. Mooie amandelvormige ogen worden benadrukt en kleine ogen worden optisch vergroot. Bij deze behandeling is het noodzakelijk om met een grotere naaldconfiguratie te werken. Dit zorgt dat het gewenste effect zal worden bereikt en de ogen minimaal worden belast. Ook hier wordt gekozen voor diepzwart of warm zwart eventueel met toevoeging van een steunkleur.

Een gekleurde boven eyeliner

Wij adviseren om een gekleurd lijntje (bijvoorbeeld in de tint van uw iris) aan te brengen nadat er reeds een donkere boveneyeliner is aangebracht. Dit om de oogopslag te intensiveren en zodoende het effect te vergroten. Erg mooi is azuurblauw bij blauw/grijze ogen of mosgroen bij groen-bruine ogen. Bij iets oudere dames is een vergrijsd groene kleur heel erg mooi. Dit geeft een zacht en natuurlijk effect.

Natuurlijke boven en onder permanente make-up eyeliner

Er wordt een natuurlijke boven eyeliner in de wimperlijn aangebracht en een dunne onder eyeliner. U heeft de keuze om de onder eyeliner in een zachtere tint en/of in pointillisme (puntjes) techniek te laten plaatsen. Dit laatste geeft het effect alsof er met oogschaduw een zacht lijntje onder de ogen is aangebracht.

Een extra brede boven eyeliner in combinatie met een onder eyeliner

Deze combinatie geeft extra accent aan uw ogen. Het is geschikt voor de vrouw die van stevige eyeliners houdt. U kunt kiezen uit diverse kleuren. Natuurlijk behoort diepzwart ook tot de mogelijkheden. Wij adviseren om de onder eyeliner niet te dik te maken. Dit omdat door veroudering in de loop der jaren de eyeliner breder wordt.

Alleen een onder eyeliner plaatsen

Dit geeft een “hang”effect aan de ogen en raden wij daarom ook af. Veel vrouwen tekenen gewoonte getrouw slechts de onder eyeliner. Zij staan er niet bij stil dat dit een neerwaarts effect aan de ogen geeft.

Smokey eyes oftewel een uitgeschaduwde eyeliner

Deze behandeling houdt in dat een donkere eyeliner wordt uitgeschaduwd in een zachtere tint. Dit gebeurt door middel van een speciale naald techniek en een steunkleur. Uiteraard wordt de gewenste kleur met u overlegd. Het is mogelijk om zowel de boven- en onder eyeliner uit te schaduwen. Omdat dit meer tijd (en een extra naald) zal vergen is aan deze behandeling een meerprijs verbonden.

De permanente make-up wordt verzorgd door Peggy van Beauty Skinlines.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met permanente make-up voor de wenkbrauwen?
Neem dan gerust contact met ons op!

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK