Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up Permanente Make-up

altijd verzorgd met permanente make-up

Bent u allergisch voor reguliere cosmetica? Vindt u het lastig om een mooie, strakke eyeliner aan te brengen of neemt het bijtekenen van uw wenkbrauwen te veel tijd in beslag? Dan is permanente make-up de oplossing voor u!
Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke hairstrokes, een stralende oogopslag, of zelfs vollere lippen zijn nú binnen handbereik. Imperfecties worden gecorrigeerd, maar ook sterke punten worden subtiel geaccentueerd. Dit zorgt voor een perfect, stralend en daarnaast ook langdurig resultaat.

Permanente make up is een blijvende pigmentatie van de wenkbrauwen, eyeliner of de lippen. Middels een wegwerp naaldmodule of mesje wordt er pigment in de lederhuid geplaatst. Omdat in de lederhuid celdeling plaatsvindt zal de permanente make-up na een aantal jaren vervagen. Daarom is het zaak om dit goed te onderhouden, zo heeft u jaren plezier van uw pigmentatie.

Wat is permanente make-up?

permanente make-up

Naast de cosmetische permanente make-up kunt u bij ons ook terecht voor medische pigmentatie, zoals een tepelhofpigmentatie of littekencamouflage. Bij medische camouflage of pigmentatie worden huidskleuren aangebracht op plaatsen waar het natuurlijk pigment ontbreekt of is verstoord. Daarnaast kunnen we een nieuwe tepelhof creëren, waardoor de borstreconstructie natuurlijk oogt. Met een 3D techniek worden verschillende pigmenten aangebracht voor een zo realistisch mogelijk effect.

Neem contact op

bij ons ben je zeker van professionele kwaliteit

SkinFix - Peggy Saris

SkinFix werkt samen met Peggy Saris, de drijvende kracht achter Beauty Skinlines. Zij is al meer dan vijftien jaar actief als professioneel permanent make-up specialiste. Dit doet zij in haar eigen salon, maar ook in andere salons/klinieken. Peggy heeft jarenlange expertise en ervaring in het zetten van professionele “natural looking” permanente make-up. Daarnaast werkt ze als docente in binnen-, maar ook buitenland. In haar cursussen voor verschillende instellingen wereldwijd behandelt ze de laatste technieken en trends op hoog niveau.
Peggy is GGD gekeurd. Deze vergunning wordt alleen verleend aan bedrijven die zich houden aan de strikte GGD hygiëneregels. Zij werkt volgens de strenge landelijke LCHV hygiënerichtlijnen voor Permanente make-up. Hiermee bent u verzekerd van een volledig veilige en tevens hygiënische PMU behandeling.

Maak een afspraak

1. Hoe lang blijft het resultaat van de permanente make-up?

Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit vervaagt echter wel na verloop van tijd. Dit heeft te maken met de natuurlijke celvernieuwing. Ook invloed van UV-licht, zuurgraad van de huid en uw afweersysteem zijn van invloed. Hoe lang het resultaat blijft is dus per persoon verschillend, maar in de meeste gevallen blijft permanente make-up jarenlang goed zichtbaar. Wel is het aan te raden de permanente make-up elke 1,5 tot 2 jaar te laten bijwerken voor het mooiste resultaat.

2. Doet de behandeling pijn?

Met de nieuwste technieken wordt de behandeling meestal niet als pijnlijk ervaren. Echter niemand die volledig veilig werkt en de veiligste producten gebruikt kan garanderen dat de behandeling geheel pijnloos is. In ieder geval gebruikt Peggy de allernieuwste apparatuur van Nouveau Contour. Hierdoor kunnen onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden. Ontspan en verheug u bij voorbaat op het mooie resultaat!

3. Hoe lang duurt de behandeling?

De gehele behandeling bestaat uit het voorgesprek waarin uw wensen besproken worden. Daarna zal de specialiste voortekenen, de kleurkeuze bepalen en uiteindelijk pigmenteren. Zij bespreekt met u de nazorg. Dit duurt ongeveer 1,5 uur.

4. Hoe worden de kleur en vorm bepaald?

In het voorgesprek mag u aangeven wat uw wensen zijn. Op basis van deze informatie zal Peggy de juiste kleur samenstellen voor uw huidtype. Voor de pigmentatie wordt de vorm getekend met een afwasbaar potlood. Pas als alles naar uw wens is wordt met de pigmentatie gestart.

5. Kan bij permanente make-up ook gewone make-up aangebracht worden?

Ja, zeker. Permanente make-up dient om accenten aan te brengen. U bent uiteraard geheel vrij om zelf nog extra make-up te gebruiken.

6. Zwelt de huid na behandeling?

Van zwellingen is met de huidige apparatuur bijna geen sprake meer. De huid spant zich over het algemeen wat. Dit is meestal na een paar uur of in sommige gevallen hooguit na 2 dagen weer verdwenen. U kunt gerust gaan werken of autorijden. De delen van uw gelaat die een behandelingen hebben ondergaan zien er soms iets zwaarder en donkerder uit, maar u bent absoluut heel toonbaar!

7. Is het eindresultaat direct zichtbaar?

Nee, de eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door natuurlijke celvernieuwing neemt in de eerste week de intensiteit van de kleur met wel 40% af. Na een periode van 3 tot 5 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. Indien een nabehandeling noodzakelijk is dan zal er 6 weken aangehouden moeten worden tussen beide behandelingen. Houd daarom ook rekening met uw vakantieplannen.

8. Is permanente make-up veilig?

Ja. Peggy werkt uitsluitend volgens zeer strenge hygiëne codes. Uiteraard wordt er voor elke klant bij elke behandeling een nieuwe steriele naald gebruikt. Deze wordt vervolgens vernietigd.

9. Is er een speciale nazorg behandeling?

In principe hoeft de huid na het ondergaan van een behandeling Permanente make-up geen speciale behandeling te ondergaan. Om te zorgen dat uw Permanente make-up optimaal zal zijn, zijn er nazorgrichtlijnen samengesteld. Deze worden voorafgaand aan de behandeling met u doorgenomen. Deze kunt u hier ook bekijken!

klik hier

lees hier

"Ik heb een fijn intake gesprek gehad, waar ik meer duidelijkheid heb gekregen over wat mijn huid nodig heeft en wat ik kan verwachten. Ik heb mijn eerste afspraak gepland en ga thuis al lekker voorbereiden. Dank je Kim ik voelde me enorm welkom en gehoord"

Mireille

Ik ben door Kim weer vakkundig geholpen door een oneffenheid in mijn gezicht te laten verwijderen. Dank je wel Kim voor de zorgvuldige behandeling!

Astrid

Goed advies / uitleg vooraf, tijdens en daarna. Zoals paar dagen na afspraak vragen hoe het herstel gaat van oneffenheden weghalen. Heel persoonlijk en professioneel, voelt vertrouwd!


Loes

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK