Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing   Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing Definitieve ontharing  

Bent u het zat om steeds de oksels, benen of bikinilijn te moeten scheren? Reguliere ontharingsmethodes zoals scheren en waxen zijn tijdrovend, pijnlijk en een oplossing voor de korte termijn. Na het scheren ervaren de meeste mannen en vrouwen na een aantal uur alweer stoppels. Ook kunnen er veel irritaties ontstaan na het scheren of waxen. Roodheid, gevoeligheid, bultjes of ingegroeide haartjes horen er allemaal bij.

Herkent u dit? Dan is definitieve ontharing dé oplossing voor u! Definitieve ontharing biedt een effectieve, veilige en nagenoeg pijnloze oplossing om definitief van uw ongewenste haargroei af te komen. Na een aantal behandelingen kunt u een haarreductie van zo’n 80 tot 90% verwachten. De behandelde haren groeien niet meer terug. 

Onze huidtherapeute van Cosmetique Totale is HBO-geschoold, kwaliteitsgeregistreerd
en tevens lid van de NVH. Daarnaast volgt ze doorlopend cursussen en trainingen, zodat
haar kennis actueel is. Kortom, u bent in vertrouwde handen.

Definitieve ontharing

Huidtherapeute Nina

Elektrisch ontharen

Laser

Meer informatie

Hoe werkt het? Het licht dat door de laser of IPL wordt afgegeven wordt door de pigment in het haar opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt niet de haar, maar juist de haarwortel vernietigd. Wanneer het haarzakje op deze manier behandeld is, kan er geen nieuwe haar meer teruggroeien. Dit proces is alleen effectief als de haar in de groeifase zit en dus nog vastzit aan het haarzakje. Daarom is het van belang om meerdere behandelingen te ondergaan voor optimaal resultaat. Omdat het pigment in de haar noodzakelijk is om de energie van het apparaat te kunnen absorberen, is deze techniek alleen effectief bij gepigmenteerde haren.

Laser

Boek een intake

Elektrisch ontharen

Laser

Haar met weinig pigment (wit, grijs of rood haar) kan helaas niet worden behandeld met de laser of IPL. Daarom is elektrisch ontharen een onmisbare behandeling bij SkinFix. Met Elektrisch ontharen kunnen we alle kleuren haar verwijderen. 

Er wordt een steriel wegwerp naaldje langs de haarschacht de huid in geschoven. Door middel van een stroomstootje wordt het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen er via het bloed geen voedingsstoffen meer doorgegeven worden naar de haar. Er vindt geen haargroei meer plaats. Naast het definitief ontharen kunnen wij met deze methode ook bloedblaasjes, couperose en fibromen (steelwratjes) verwijderen.

Elektrisch ontharen

Boek een intake

de voordelen van definitieve ontharing

  • Veilig en vrijwel pijnloos
  • Geschikt voor ieder huid- en haartype
  • Nooit meer scheren of harsen
  • Nooit meer last van irritatie, rode bultjes of ingegroeide haren
  • Vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk 
  • 80 tot 90% minder haargroei
  • Effectief en 100% veilig

Boek een intake

"Ik heb een fijn intake gesprek gehad, waar ik meer duidelijkheid heb gekregen over wat mijn huid nodig heeft en wat ik kan verwachten. Ik heb mijn eerste afspraak gepland en ga thuis al lekker voorbereiden. Dank je Kim ik voelde me enorm welkom en gehoord"

Mireille

Ik ben door Kim weer vakkundig geholpen door een oneffenheid in mijn gezicht te laten verwijderen. Dank je wel Kim voor de zorgvuldige behandeling!

Astrid

Goed advies / uitleg vooraf, tijdens en daarna. Zoals paar dagen na afspraak vragen hoe het herstel gaat van oneffenheden weghalen. Heel persoonlijk en professioneel, voelt vertrouwd!


Loes

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK