Ontdek ons unieke concept Ontdek ons unieke concept Ontdek ons unieke concept Ontdek ons unieke concept Ontdek ons unieke concept Ontdek ons unieke concept Ontdek ons unieke concept Ontdek ons unieke concept Ontdek ons unieke concept Ontdek ons unieke concept

Ons unieke concept

Bij SkinFix geloven we in het creëren van een gezonde huid en zichtbare resultaten op de lange termijn. Dit vraagt om een commitment van zowel u als van ons. Daarbij is de manier waarop u thuis uw huid behandelt net zo belangrijk voor het resultaat als de professionele behandelingen die bij SkinFix worden uitgevoerd. We kunnen alleen optimale resultaten behalen als we op de juiste manier samenwerken. Dit is de reden dat we een uniek concept hebben bedacht.

Stap 1

De intake

Wanneer u voor de eerste keer een bezoek brengt aan SkinFix staat er altijd een intakegesprek op de agenda. Tijdens dit kosteloze intakegesprek is het voor mij belangrijk dat ik u en uw huid zo goed mogelijk leer kennen. U ontvangt op voorhand een vragenlijst die u mag invullen, zodat ik direct een duidelijk beeld heb van uw huid, leefomstandigheden, eventuele medicatie of andere belangrijke informatie. We maken een huidscan met het Observ huidanalyse apparaat dat de huid en de diepere huidlagen en de daarin liggende huidproblemen goed in kaart brengt. Tijdens dit intakegesprek brengen wij uw verwachtingen en wensen samen met mijn observatie en advies. Ik vertel u hoe ik te werk ga, wat u van mij kunt verwachten en wat ik van u verwacht om zo samen optimaal resultaat te kunnen behalen.

Boek een intake

Stap 2

Behandelplan voor thuis

Na het intakegesprek vindt er geen behandeling plaats, maar start u eerst een aantal weken met het gebruiken van skincare producten. Deze skincare producten zijn zorgvuldig op uw huid en wensen afgestemd. Omdat we bij SkinFix van mening zijn dat er alleen effectieve huidverbetering kan plaatsvinden als u thuis de juiste ondersteuning gebruikt is dit een belangrijke stap in het proces naar een gezonde en stralende huid. Tijdens het intakegesprek wordt zorgvuldig uitgelegd hoe u de producten thuis dient te gebruiken en wordt er (voor over een aantal weken) een huidbehandeling ingepland. In de periode tussen het intakegesprek en de behandeling behouden we contact over het verloop van uw productgebruik.

Stap 3

Behandeling

Wanneer u thuis uw huid een aantal weken heeft behandeld met de juiste producten, is de huid klaar voor een volgend level: de huidbehandeling. Bij SkinFix kunt u terecht voor deskundige, huidverbeterende behandelingen. Omdat SkinFix een breed scala aan professionele, huidverbeterende behandelingen aanbiedt, hebben we ons aanbod verdeeld in levels. Elk level heeft een eigen intensiteit. Dit betekent niet altijd dat een hoger level meer resultaat geeft. Het gaat om het vinden van de juiste match voor uw huidconditie en daarvoor bent u bij ons in vakkundige en vertrouwde handen.

Lees meer over de levels

Level mild 79,50

Behandelingen met een milde benadering van de huid met een beknopte behandeling. Geschikt voor de jonge, gevoelige huid met roodheid of de huid zonder huidproblemen.

Level medium 105,-

Behandelingen met milde huidverbetering. Geschikt voor verschillende huidtypen, waarbij de focus ligt op het op milde wijze verbeteren van het huidbeeld en de conditie van de huid. 

Level intens 115,-

Behandelingen gericht op het herstructureren van de huid en het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes, rimpels, acne en pigment. 

Level strong 135,-

Behandelingen die tot de dermis (diepere laag) van de huid doordringen om daar de oorzaak van het huidprobleem bij de kern aan te pakken. In dit level worden eventueel behandelingen gecombineerd voor het behalen van optimaal resultaat. 

Level extra strong vanaf  150,-

Next level huidbehandelingen die volledig gericht zijn op het oplossen van huidproblemen, met zichtbaar resultaat en als gevolg een gezonde huid op de langere termijn. In dit level worden ook huidverbeterende behandelingen zoals Microneedling en bindweefselmassage uitgevoerd.

Ga terug

Stap 4

Custom made

Bij elk bezoek aan SkinFix zullen we opnieuw de tijd nemen om de huid te analyseren en op basis daarvan te bepalen welke ingrediënten en producten de huid op dat moment nodig heeft. Zo ontstaat er iedere keer een custom made behandeling gericht op uw huidprobleem of huidconditie. Een gezonde huid is niet een ‘overnight process’. Als we langdurige huidverbetering willen bereiken, dan is daar tijd en inzet voor nodig. We gaan dit commitment graag met u aan! In het overzicht hieronder ziet u welke productmerken we toepassen bij elk specifiek huidprobleem.

Lees meer over huidproblemen

HUIDPROBLEMEN

Pigment

Gevoelige huid/roodheid

Onzuivere huid/acne

Huid zonder problemen

Goedaardige huidafwijkingen

Rimpels & verslapping

Vanaf ons 25ste levensjaar begint het huidverouderingsproces. Dit zorgt op den duur voor fijne lijntjes, rimpels en het verslappen van de huid. Daarbij kan de huidstructuur achteruit gaan of de huid dof en vaal worden. De juiste
anti-aging behandeling op maat vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, geeft de huid meer volume en versteviging en geeft u uw jeugdige uitstraling terug. Bij SkinFix bieden wij een breed aanbod aan mogelijkheden aan om
uw huid te verjongen en te verbeteren;

anti-aging

Skin Resurfacings

SkinPen Microneedling

Cold Plasma

Bindweefselmassage

Botox & Fillers

Boek een intake

PRX-T33 No Needle Skin Booster

Pigment

Gevoelige huid/roodheid

Onzuivere huid/acne

Huid zonder problemen

Goedaardige huidafwijkingen

Rimpels & verslapping

Meer informatie

Pigment is de bruine kleurstof die onze huid aanmaakt bij blootstelling aan de zon. Het is bedoeld om de schadelijke straling van de zon te absorberen en onderliggend weefsel te beschermen. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan zonlicht worden de pigmentkorrels over de huid verdeeld. Soms is de pigmentverdeling minder gelijkmatig en ontstaan er pigmentvlekken. Bij SkinFix hebben we verschillende innovatieve behandelingen en producten die pigmentvlekken verminderen, verwijderen en voorkomen.

pigment

Pigment

Gevoelige huid/roodheid

Onzuivere huid/acne

Huid zonder problemen

Goedaardige huidafwijkingen

Rimpels & verslapping

Een gevoelige huid of roodheid (couperose of rosacea) is ongevaarlijk, maar kan wel als vervelend worden ervaren. Naast dat het u cosmetisch kan storen, kunnen er ook klachten bij verschijnen. Een gevoelige huid en/of roodheid kan verschillende oorzaken hebben. In veel gevallen is het van belang dat de huidbarrière wordt hersteld, waardoor de huid sterker wordt en zichzelf beter kan beschermen.  
Bij SkinFix bieden wij verschillende behandelingen  op maat aan om uw huid meer weerstand te geven en uw roodheid te verminderen.

Gevoelige huid
/roodheid

Boek een intake

Pigment

Gevoelige huid/roodheid

Onzuivere huid/acne

Huid zonder problemen

Goedaardige huidafwijkingen

Rimpels & verslapping

Bij een onzuivere huid of acne is het raadzaam om niet zelf te blijven experimenten, maar om een gespecialiseerd huidspecialist te raadplegen.
Met de juiste behandelingen en producten voor thuis kunnen we de onzuiverheden goed onder controle krijgen en daarmee littekenvorming voorkomen en/of verminderen. We behandelen door middel van een acne resurfacing. Ook behandelen we op verschillende manieren acnelittekens wanneer deze aanwezig zijn.
 
Afhankelijk van uw verzekering worden acne- of littekenbehandelingen bij
SkinFix vergoed. SkinFix is aangesloten bij de ANBOS en het SKIN register.

Onzuivere huid/acne

Boek een intake

Pigment

Gevoelige huid/roodheid

Onzuivere huid/acne

Huid zonder problemen

Goedaardige huidafwijkingen

Rimpels & verslapping

Huidoneffenheden zoals steelwratjes, bindweefselbultjes , vaatjes of pigmentvlekken zijn onschuldig, maar niet echt fraai om te zien. Ze komen vooral voor op het gezicht, oogleden, de hals, de borsten, de oksels en in de liezen.  Bij SkinFix zijn we gespecialiseerd in het veilig en effectief verwijderen van deze huidoneffenheden waarbij deze direct verwijderd worden. Na het verwijderen komt er op het plekje dat behandeld is een nieuw stukje huid. De kleur trekt langzaam bij en de huid zal weer volledig herstellen.
Bij SkinFix behandelen we goedaardige huidafwijkingen op verschillende manieren;

Goedaardige huidafwijkingen

Plan een afspraak

Elektro-coagulatie

Cryo-therapie

"Ik heb een fijn intake gesprek gehad, waar ik meer duidelijkheid heb gekregen over wat mijn huid nodig heeft en wat ik kan verwachten. Ik heb mijn eerste afspraak gepland en ga thuis al lekker voorbereiden. Dank je Kim ik voelde me enorm welkom en gehoord"

Mireille

Ik ben door Kim weer vakkundig geholpen door een oneffenheid in mijn gezicht te laten verwijderen. Dank je wel Kim voor de zorgvuldige behandeling!

Astrid

Goed advies / uitleg vooraf, tijdens en daarna. Zoals paar dagen na afspraak vragen hoe het herstel gaat van oneffenheden weghalen. Heel persoonlijk en professioneel, voelt vertrouwd!


Loes

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK