LED Therapie, de kracht van licht!

LED Therapie laat je huid stralen! Vanaf de eerste behandeling kalmeert de Dermalux huidirritaties en verbetert onmiddellijk de teint waardoor vitaliteit en glans wordt hersteld. Een volledige behandelingskuur biedt meerdere voordelen en kan worden gericht op specifieke huidproblemen voor het gezicht of het lichaam met blijvende en zichtbare verbetering.

Hoe werkt LED Therapie?

Onze huid heeft het vermogen lichtenergie te absorberen en te gebruiken voor het stimuleren en regelen van essentiële celprocessen. Met LED Therapie gebruiken we de meest doeltreffende golflengten van het zichtbare en near-infrared deel van het lichtspectrum. Hiervan is bewezen dat deze huidverbeterende voordelen bieden. Huidcellen die van energie worden voorzien, functioneren beter en zullen sneller vernieuwen, waardoor regeneratie en hertel worden versneld.

De meest klinisch bewezen golflengten

Blauw 415nm
Meest bewezen golflengten die acne veroorzakende bacteriën vernietigt en ontstekingen vermindert.

Rood 633nm
Versnelt celvernieuwing, stimuleert collageenaanmaak en verhoogt de hydratatie voor een gladdere en stevigere huid.

NIR 830nm
Activeert het genezingsproces, bevordert een gezonde huid, kalmeert roodheid en irritatie en helpt pigmentvlekken te verminderen.

TRIWAVE
Biedt verbeterde en versnelde resultaten, dankzij de unieke behandelingen met meerdere golflengten die speciaal zijn afgestemd op je huidconditie.

Wat zijn de voordelen?

Dermalux gebruikt unieke combinaties van klinisch bewezen blauwe, rode en near-infrared golflengten.
Dit zorgt voor;

  • de productie van collageen
  • het verhogen van de hydratatie
  • het kalmeren van roodheid en irritatie
  • het uitschakelen van bacteriën die oneffenheden zoals acne veroorzaken

Omdat het licht een aaneenschakeling van huidverbeterende processen opwekt, blijven de voordelen doorwerken, zelfs nadat de behandeling is beëindigd.

Wat houdt een LED Therapie behandeling in?

LED Therapie is een ontspannende, pijnvrije ervaring met bewezen effecten. Ontspan terwijl je huid het stimulerende licht absorbeert. Celregeneratie komt op gang, irritaties verminderen en je glans herstelt, en dat zonder hersteltijd! Daarnaast geeft het je behandeling een geweldige upgrade!

Boek een intake

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK