Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts Cosmetische arts

uitleg cosmetisch arts

Heeft u last van rimpels, huidverzakkingen, migraine, tandenknarsen of wilt u gewoon een jongere en frissere uitstraling?  Botox en injectables bieden een uitstekende oplossing om een jongere en frissere uitstraling te krijgen.  Bij SkinFix werken we samen met cosmetisch arts Dr. Anke Hoogers-Leufkens, zij is KNMG geregistreerd. Hierdoor weet je dat een cosmetisch arts getoetst en aangetoond bekwaam is. Cosmetisch artsen KNMG hebben hun officiële registratie. Tijdens een gratis consult zal zij u duidelijke uitleg geven over de verschillende fillers en botox behandelingen en samen in overleg met u bepalen welke behandeling geschikt is.

injectables, 
botox, fillers

Een injectables behandeling biedt een goede oplossingen voor mensen die graag een jongere en tevens frissere uitstraling willen, maar ook voor mensen die bepaalde delen van het gezicht willen verfraaien. Huidveroudering, gewichtsverlies, stress, slaaptekort, trauma of verdriet kunnen ervoor zorgen dat u er ouder uitziet dan dat u zich voelt. Door middel van een liquid facelift,  botox en fillers is het mogelijk uw jeugdige uitstraling weer terug te krijgen. Denk hierbij aan het opvullen van rimpels of bepaalde zones van het gezicht. Ook is het mogelijk om de lippen op te laten vullen.

Neem contact op voor een intake

Migraine

Spanningshoofdpijn of migraine kan een behoorlijke belemmering zijn in uw dagelijkse leven. Vaak bent u niet meer in staat om goed te kunnen functioneren. Tegenwoordig is het in dit geval mogelijk om botox in te zetten. Door een botoxbehandeling worden de spieren slapper en verdwijnt er veel spanning in uw hoofd, nek en schouders. Dit zorgt er niet voor dat de migraine helemaal verdwijnt, maar de intensiteit wordt wel aanzienlijk verminderd.

Neem contact op voor een intake

Overmatig transpireren

Zweten (of transpireren) is het uitscheiden van vocht dat wordt geproduceerd in de zweetklieren. Overmatig transpireren kan vervelend zijn en komt vrij veel voor bij zowel mannen als vrouwen. Botox kan worden ingezet om overmatig zweten te behandelen. Bij de behandeling worden kleine hoeveelheden botox in de huid ingebracht. De botox zorgt voor een blokkade van signalen van de zenuwen die de zweetklieren aanzetten tot zweetproductie, waardoor het zweten stopt. De behandeling is zeer effectief en het effect houdt enkele maanden aan.

Neem contact op voor een intake

tandenknarsen

Tandenknarsen (ook wel bruxisme genoemd) is een vervelende aandoening die veel voorkomt. Vaak gebeurt tandenknarsen onbewust tijdens de slaap en heeft u het zelf niet in de gaten. Bij langdurig tandenknarsen kan er slijtage ontstaan aan tanden en kiezen.
Dit heeft zowel pijnlijke als cosmetische gevolgen.
Een botoxbehandeling bij tandenknarsen is zeer effectief. De botox verlaagt de spierspanning in de kauwspieren. Het tandenknarsen zal hierdoor verminderen of zelfs helemaal ophouden.

Neem contact op voor een intake

Cosmetisch arts Dr. Anke Hoogers-Leufkens

Aan Ankes carrière ligt een zeer brede en intensieve medische basis ten grondslag. In 2006 studeerde ze af als arts en na drie jaar wetenschappelijk onderzoek mocht ze zichzelf ook ‘doctor’ noemen. Daarna startte ze een medisch-specialistenopleiding en heeft ze lange tijd op veel verschillende afdelingen in het ziekenhuis gewerkt.

Uiteindelijk besloot Anke in 2017 haar hart te volgen en koos ze voor de overstap naar cosmetische geneeskunde. Hierin kan ze haar passie voor schoonheid en haar sociale eigenschappen goed combineren, en nog steeds spat de liefde van haar werk af. Kwaliteit is daarbij een absolute voorwaarde, zowel qua producten als qua contact met de cliënt. Dat alles met als doel de natuur een klein beetje te helpen op weg naar nog mooier oud worden met een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Zo creëert u de beste versie van uzelf.

Cosmetisch arts KNMG (M.D., PhD, NVCG-gecertificeerd, redactielid vakblad NVCG)

"Ik heb een fijn intake gesprek gehad, waar ik meer duidelijkheid heb gekregen over wat mijn huid nodig heeft en wat ik kan verwachten. Ik heb mijn eerste afspraak gepland en ga thuis al lekker voorbereiden. Dank je Kim ik voelde me enorm welkom en gehoord"

Mireille

Ik ben door Kim weer vakkundig geholpen door een oneffenheid in mijn gezicht te laten verwijderen. Dank je wel Kim voor de zorgvuldige behandeling!

Astrid

Goed advies / uitleg vooraf, tijdens en daarna. Zoals paar dagen na afspraak vragen hoe het herstel gaat van oneffenheden weghalen. Heel persoonlijk en professioneel, voelt vertrouwd!


Loes

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK