Huidverbetering op maat!

Voor huidverbetering op maat ben je bij SkinFix op het juiste adres. Vaak krijgen we de vraag; Hoe krijg ik een mooie en gezonde huid? Heb je een gezonde huid dan heb je vaak ook een mooie huid. Alleen is dit helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een goed advies met daarbij de juiste behandeling en de juiste producten voor thuis is de eerste stap naar een mooie huid. Of je nu een huidprobleem hebt zoals bv. acne, pigmentvlekken, grove poriën, wil je huidverjonging en anti-aging of wil je je huid in een goede conditie houden. We hebben voor iedereen een geschikte behandeling met daarbij behorende verzorging voor thuis. Ofwel huidverbetering op maat!

Geldt dit voor jou?

Heb je wel eens ooit een goed huidadvies gehad? Veel mensen gebruiken producten die prima aanvoelen, maar uiteindelijk niet het gewenste resultaat geven. Men gebruikt van alles door elkaar en de producten en ingrediënten zijn niet goed op elkaar afgestemd. Bovendien weet men vaak niet wat de producten exact doen voor hun huid. Kortom je hebt al heel veel geld uitgegeven aan producten, maar nog steeds niet het gewenste resultaat bereikt.

De huid

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en buiten dat beschermt het natuurlijk ook al onze organen. Dat onze huid belangrijk is kunnen we dus wel stellen. Een goede verzorging en aandacht voor je huid is dus erg belangrijk. Niet alleen als je een huidprobleem hebt maar ook om er voor te zorgen dat deze in een top conditie blijft.

Wat kunnen we allemaal inzetten om jou huid in top conditie te krijgen?

  • Huidverbeterende behandelingen
  • Probleem oplossende behandelingen
  • Pigmentbehandelingen
  • Acnebehandelingen
  • Microneedling
  • Laser behandelingen
  • Botox & Fillers

Tijdens een intake gesprek kijken we graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn, welke behandeling het meest geschikt is voor jou huid en maken we speciaal voor jou een behandelplan op maat.
Samen gaat we er voor zorgen dat je een goed resultaat gaat behalen.

Wil jij graag weten wat we voor jou huid kunnen doen?

Maak dan HIER geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult of bel ons!

 

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK