PRX-T33 Skin Booster

PRX-T33 No Needle Skin Booster

PRX-T33 Skin Booster

PRX-T33 Skin Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. Revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Hoe werkt het?

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur.

De stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Een belangrijke voorwaarde voor Rein Skin Institute!Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels.

Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, huidstructuur, een verstrakking van de huid en de
vermindering van rimpels.

 PRX-T33 Skin BoosterVoordelen van de PRX-T33 Skin Booster

  • Snel zichtbaar effect. Het optimale resultaat wordt bereikt na 3 tot 5 behandelingen met 1-2 weken tussen elke behandeling. Na iedere behandeling verbetert de textuur van de huid.
 Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.
  • De behandeling kan het gehele jaar door worden uitgevoerd, ook in de zomermaanden.
  • Door de unieke formulering is er geen agressieve werking op de huid, hetgeen de forse schilfering zoals bij chemische peelings voorkomt.
  • Geen hersteltijd; na de behandeling kan cliënt direct door met de dagelijkse bezigheden.
  • Dankzij het activeren van de eigen regeneratieve processen van de huid, is PRX-T33 een ideale basis in combinatie met overige behandelingen zoals microneedling, injectables, etc.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Eigenlijk komt iedereen in aanmerking voor deze behandeling, jong en oud, een donkere of lichte huid.
Bij uitstek geschikt voor mensen die de textuur van hun huid willen verbeteren, de verslapte huid willen verstevigen en fijne lijntjes willen verminderen, maar opzien tegen de “down-time” (hersteltijd) die veel andere behandelingen met zich mee brengen.

De behandeling

Tijdens de behandeling brengen we het PRX-T33 serum aan op het behandelingsgebied. Het product wordt in de huid gemasseerd en geeft de huid een intense boost. Als de 1e laag is ingetrokken worden de volgende lagen aangebracht. Het aantal lagen in afhankelijk van de dikte van de huid. De huid ziet er direct fris en daarnaast stralend uit. De dagen na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes zijn verzacht en de huid ziet er ook gevoed en gezond uit.

Het advies is om deze behandelingen in kuurverband te doen. Een kuur betekent dat je een reeks van 3 tot 5 behandelingen ondergaat met een interval van 1 a 2 weken. Om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen gebruikt u WiQo Dermocosmetics.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. Toepasbaar voor alle huidtypen, waaronder donkere huid.

Boek een intake

 

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK