Quanis Melting Essence Mask

De quickfix voor een vermoeide huid!

Quanis Melting Essence Mask

Quanis Melting Essence Mask is hèt masker dat zorgt voor een quickfix voor de vermoeide en doffe huid. Het masker bestaat voor 100% uit essence gel en bevat geen non-woven materialen. Hierdoor onderscheidt het zich van alle andere traditionele gezichtsmaskers.

Het ultradunne, transparante masker smelt zodra het in aanraking komt met warm water. Het zorgt ervoor dat door
de opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Het gehele masker verdwijnt hierdoor in de huid. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden daarom beter opgenomen dan bij reguliere maskers. Op een doeltreffende wijze wordt uiteindelijk de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbeterd en krijgt deze tevens een instant glow!

Quanis Melting Essence Mask

 Zuurstof

Voor en tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied. Dit stimuleert zo de productie van elastine en collageen. Er vindt een beter herstel plaats van de droge huid, pigmentatie en acne. Daarnaast geeft het de huid extra volume zodat fijne lijntjes verminderen. Het CO2 serum zorgt voor een nog mooier en uiteindelijk beter resultaat!

Welke ingrediënten zorgen nu voor dat mooie resultaat?

 • Sodium Hyaluronate oftewel hyaluronzuur;
  Deze lichaamseigen stof heeft als eigenschap om vocht vast te houden. Er wordt zelfs van uitgegaan dat het vocht beter vasthoudt dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. Een gram hyaluronzuur kan tot wel zes liter water vasthouden. Daardoor zorgt het voor optimale hydratatie en ook bloedcirculatie van de huid.
 • Scutellaria Baicalensis Wortel Extract;
  De Scutellaria Baicalensis is familie van de muntplant en groeit in China en Rusland. Het kruid wordt traditioneel al eeuwenlang gebruikt voor de verzorging van de huid. Het is een antiallergeen, werkt ontstekingsremmend en heeft daarnaast antibacteriële eigenschappen.
 • Magnesium Ascorbyl Phosphate ofwel vitamine C;
  Dit ingrediënt zorgt voor vermindering van oneffenheden als ook pigmentatie en werkt tevens als een super anti-oxidant.
 • Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract, met andere woorden de schil van sinaasappel;
  Het extract heeft een mild peelende werking.
 • Squalaan
  Met deze stof word je geboren, maar na verloop van tijd maak je er steeds minder van aan. Aangezien Squalaan er van nature al hoort, neemt het lichaam deze stof makkelijk op. Een droge huid wordt minder droog en een vette huid minder vet. De natuurlijke balans wordt gewoon hersteld!
  Het helpt vocht vast te houden in de huid. Verder geeft het je huid een heerlijke glow tevens en een fluweelzacht gevoel.
 • Astaxanthine;
  Beschermt tegen beschadiging door UV-straling.
 • Niacinamide;
  Zorgt voor de aanmaak van zogenaamde ceramiden en vrije vetzuren. Deze stoffen versterken de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is het ook beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Doordat Niacinamide licht exfolieert vermindert de kans op het krijgen van schilfertjes. Bij regelmatig gebruik wordt de huid gladder en stralender en zullen fijne droogte lijntjes minder opvallen.
 • Adenosine Gist;
  Heeft huidverjongende eigenschappen.

Voor wie is dit masker geschikt?

Het Quanis Melting Essence Mask is voor iedereen geschikt. Het kan bij vrijwel iedere behandeling toegevoegd worden. Het is wel een masker dat enkel alleen in het instituut toegepast kan worden.

https://youtu.be/947AMJt8XWg

Mocht je graag dit masker ondergaan? Laat het ons dan weten. Wij laten je graag kennis maken
met dit prachtige masker wat zorgt voor een stralende huid!

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK