Bikinilijn laseren

Bikinilijn ontharen met de laser, nooit meer last van irritaties!

Bikinilijn ontharen met de laser!

Bikinilijn ontharen door middel van de laser is èèn van de meest populaire behandelingen uitgevoerd door onze huidtherpeute. Wie wil nou niet van die vervelende haartjes bij de bikinilijn af zijn? Vaak raken ze geïrriteerd door het vele scheren door bijvoorbeeld ingegroeide haartjes wat erg hinderlijk is. Gelukkig is er een oplossing voor en dat is ontharen door middel van de laser.

Hoe werkt een laser behandeling?

Wil je definitief de bikinilijn ontharen dan is een laser behandeling zeer geschikt. Onze HBO afgestudeerde huidtherapeute van Cosmetique Totale werkt met de nieuwste en beste apparatuur. Je bent er dus van verzekerd dat je bij haar in goede handen bent. Allereerst gaat zij samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn. Eens in de zes weken kom je bij ons terug voor een behandeling. Het heeft ook totaal geen zin om eerder weer te behandelen omdat de haren enkel in de eerste groeifase vernietigd worden. Na verloop van tijd zal je gaan merken dat de haren steeds zachter gaan worden en dat er aanzienlijk minder haren terug gaan komen. Het scheren van de bikinilijn zal steeds minder worden en zal op ten duur uiteraard niet meer nodig zijn.

Zorg dat je altijd in veilige handen behandelt wordt

Als je gaat rond kijken voor het definitief ontharen van de bikinilijn zorg er dan voor dat je terecht komt bij een erkende therapeute/specialiste. Deze is in het bezit van een specialisatie Ontharingstechnieken van de ANBOS of is een erkend huidtherapeute die is registreert volgens wet BIG, artikel 34.

bikinilijn ontharen

Natuurlijk is er dan ook nog de optie om thuis zelf aan de slag te gaan met een IPL apparaat. Wil je echt definitief van je haren af dan is deze optie niet geschikt voor jou. De haren worden in een soort van slaap gebracht. Zodra je stopt met behandelen komen de haren in alle hevigheid (en soms nog meer dan voorheen) terug. Daarnaast bestaat er ook nog het gevaar op verbranding en pigmentverschuivingen. Kortom laat zulke specifieke behandelingen over aan de professional.

Wil je meer weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?

Graag informeren we je geheel vrijblijvend over de beste behandeling om snel en gemakkelijk van je ongewenste haargroei af te komen. Ook kunnen we je dan vertellen wat de kosten zijn voor het laser ontharen van de bikinilijn of voor het ontharen van de gehele schaamstreek.

Neem HIER CONTACT met ons op en wij plannen graag geheel vrijblijvend een intake voor je in.

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK