Botox en fillers

Botox behandeling, waar gebruik je dat nog meer voor?

Botox behandeling is niet alleen cosmetisch

Bij het behandelen met Botox denken mensen vaak vooral aan verjongende behandelingen. En dan met name voor rimpels. Maar wist u dat Botox ook voor hele andere doelen gebruikt kan worden?

Wij werken samen met cosmetisch arts Dr. Robin Snijders. Naast het  behandelen van de traditionele Botox behandelt hij ook migraine, tandenknarsen en overmatige transpiratie.

Botox behandeling bij migraine

Migraine wordt gezien als één van de meest invaliderende chronische ziekten. Maar men bied in weinig gevallen een goed oplossing. Vaak schrijven huisartsen verschillende medicijnen voor. Helaas hebben die niet altijd het gewenste effect.

Behandelen met Botox is nog een vrijwel nieuw en onbekend. Maar heeft zijn effectiviteit al bewezen. Op essentiële punten zorgt de Botox ervoor dat de spieren zich ontspannen. De migraine zelf gaat er dus niet van over. Maar het aantal aanvallen wordt aanzienlijk minder. Ook de intensiteit van de migraine wordt minder heftig.

Botox behandeling bij tandenknarsen

Tijdens het behandelen wordt er Botox in de kaakspieren gespoten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kleine injectienaalden. Een Botox behandeling bij tandenknarsen kan enorm helpen. Dit omdat Botox de spierspanning in de kauwspieren verlaagd. Het tandenknarsen zal hierdoor verminderen. En soms zelfs helemaal ophouden. In principe behandelen we alleen de grote kauwspier. Mocht de andere kauwspier ook een oorzaak zijn, dan behandelen we deze eveneens.

Botox behandeling bij overmatige transpiratie

De Botox wordt met nagenoeg pijnloze prikjes verdeeld onder de oksel. De meeste transpiratie vind onder het behaarde gedeelte van de oksel plaats. In dit gebied spuiten we de botox in. We raden aan om de oksels een dag van te voren te scheren. Het duurt een paar dagen voordat de Botox werkt. Daarna houdt het effect normaal gesproken zes tot twaalf maanden aan.

Wilt u meer weten over onze Botox behandelingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij plannen graag een gratis consult in bij onze Cosmetisch arts.

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS  CONSULT

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK