Botox

Cosmetisch arts NVCG zorgt voor een veilige behandeling!

Cosmetisch arts NVCG

Cosmetisch arts NVCG verzekerd je van kwaliteit! En dat is zeer belangrijk! Helaas zien we vaak andere dingen in de praktijk. Je bent niet bij iedere “cosmetisch arts” in veilige handen, terwijl je hier wel vanuit gaat. Niet iedereen die zich cosmetisch arts noemt heeft hiervoor de officiële opleiding KNMG arts gevolgd met alle gevolgen van dien. En dan hebben we nog de behandelingen van fillers met de Hyaluronzuur pen en de Mesogun. Deze worden veelal uitgevoerd door niet bekwame mensen. Zij volgen een 1 daagse cursus en gaan aan de slag, waarbij vaak ernstige complicaties ontstaan.

Dit allemaal zorgt dat er een verkeerd beeld wordt geschetst van cosmetische behandelingen. Soms een heel luchtig beeld, dat suggereert dat ingrepen snel en makkelijk gedaan kunnen worden. Dit strookt niet met de werkelijkheid. Hierdoor verwachten sommige mensen wonderen. Terwijl anderen een schrikbeeld hebben van wanprestaties en onkundige artsen. Dit onrealistische beeld is schadelijk voor zowel patiënten als deskundige cosmetische artsen.

Waarom een cosmetisch arts NVCG?

Een cosmetisch arts NVCG is bekwaamd in injectables, zoals botox en fillers. Maar ook energy-based behandelingen (lasers, IPL, LED etc.), peelings en anti-aging. Sommige artsen verrichten ook enkele chirurgische handelingen, zoals ooglidcorrecties. NVCG staat voor Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde en is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor cosmetisch artsen. Zij hebben allemaal de opleiding tot cosmetisch arts KNMG gevolgd. De titel cosmetisch arts KNMG is vanaf 1 juli 2019 een beschermde titel. Het KNMG-profiel is een erkend profielspecialisme naast de andere medisch specialismen.

De NVCG zet zich in voor eerlijke, objectieve informatie over cosmetische behandelingen. De cosmetisch arts NVCG helpt je bij het maken van je keuze. Zo kan je er op een verantwoorde en natuurlijke manier jonger en gezonder uit zien.

De NVCG heeft als doel om de kwaliteit van cosmetische behandelingen continue te verbeteren. De vereniging doet dit door opleidingen te ontwikkelen voor nieuwe cosmetisch artsen. Maar ook nascholing voor bestaande leden. Ook dragen zij zorg voor het opstellen van de kwaliteitseisen voor behandelingen en materialen.

Cosmetisch arts NVCG KNMGCosmetisch arts NVCG Dr. Anke Hoogers-Leufkens

Ook bij onze cosmetisch arts, Dr. Anke Hoogers-Leufkens ben je in veilige handen. Ook zij heeft de KNMG opleiding afgerond en is aangesloten bij de NVCG. Zo kunnen we je er van verzekeren dat je bij hem in goede handen bent.

Een consult bij Dr. Anke is altijd gratis en geheel vrijblijvend! Zij verteld je graag meer over alle mogelijkheden.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

 

 

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK