Heliocare

Heliocare veilige zonbescherming!

Heliocare de meest complete zonbescherming tegen UV-A, UV-B, IR-A en Blauw licht

Heliocare producten zijn uniek door de exclusieve Fernblock® Technologie. Dat is het resultaat van gemeenschappelijk onderzoek door de Cantabria Laboratoria en Harvard Medical School (Boston, USA). Deze technologie bevat een gestandaardiseerd extract van de tropisch varen Polypodium leucatomos. Deze varen beschikt over zeer uitgesproken antioxiderende eigenschappen. Fernblock® is gepatenteerd en heeft haar eigen beschermingsmechanisme tegen UV-stralen ontwikkeld.

 

Heliocare Fernblock® gaat een stuk verder dan traditionele zonnebrandproducten. Het biedt een heel nieuw niveau van bescherming. Het is rijk aan antioxidanten die actief zijn tegen vrije radicalen, de pigmentatiemechanismen onder controle houden en huidveroudering tegengaan. Daarnaast beschermt het ook het DNA-herstelmechanisme en de immuunweerstand van de huid.

 

Heliocare werkt zeer doeltreffend

Heliocare is een dermatologische zonbeschermingslijn. De formules bevatten naast de Fernblock® ook nog innovatieve zonnefilters en antioxidanten. Deze beschermen de huid in hoge mate tegen schade als gevolg van blootstelling aan de zon.

Gezond genieten van de zonHeliocare 360° is de absolute topper onder onze zonbeschermingsproducten. Deze topische producten beschermen namelijk het volledige zonnespectrum. Namelijk; UV-A, UV-B, BLAUW LICHT en INFRAROOD-A.
Ideaal voor alle huidtypes en zeker ook voor de gevoelige!

Daarnaast zijn ze makkelijk smeerbaar en laten ze geen witte waas achter op de huid. Ook zullen ze de huid niet verstoppen en zijn ze non-comedogeen. Wat inhoud dat het geen onzuiverheden veroorzaakt.

Wetenschap

De producten van Heliocare kunnen rekenen op erkenning van artsen wereldwijd. Maar ook op een brede wetenschappelijk ondersteuning met verschillende publicaties in prestigieuze wetenschappelijke tijdschriften. De doeltreffendheid van de producten werd bewezen aan de hand van meer dan 60 studies op ruim 1000 proefpersonen.

Nieuwsgierig geworden naar deze producten?

Neem gerust contact met ons op en we geven je graag een passend advies!

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK