roodheid en gevoeligheid

Wat kan ik doen bij roodheid en gevoeligheid?

De oplossing bij roodheid en gevoeligheid!

Roodheid en gevoeligheid, heel veel mensen hebben er last van. Maar nu is er een oplossing!

FEIT: Behandelen van roodheid en gevoeligheid veroorzaakt door verschillende factoren is een uitdaging!
FEIT: De meeste producten die roodheid behandelen pakken alleen ontstekingen aan. Overige zaken van roodheid en gevoeligheid worden niet behandeld. Het PCA SKIN Dual Action Redness Relief Serum is echter anders.

PCA SKIN Dual Action Redness Relief Serum

roodheid en gevoeligheidHet allereerste product dat de huid vanuit meerdere oogpunten behandeld. Voor zowel directe resultaten alsmede resultaten op lange termijn;

  • Direct minder roodheid en gevoeligheid.
  • Bestrijdt de ontstekingsreactie van de huid met krachtige werkstoffen. De ontstekingsreactie en de roodheid vermindert. Tevens verbetert het vochtgehalte en de huid kalmeert door minder irritaties.
  • Het vetgehalte van de huid wordt hersteld. Ook vochtverlies wordt voorkomen.  Dit doordat de huidbarrière ondersteund wordt.
  • Kalmeert de huid na chemische peelings.
  • Dankzij de OmniSome technologie kunnen we werkstoffen dieper in de huid brengen. Zij worden gedurende 10 uur lang afgegeven. Het resultaat is een zichtbaar gezondere huid met minder roodheid.

PCA SKIN Dual Action Redness Relief Serum is niet irriterend. Het maakt de huid niet gevoelig en is tevens hypo-allergeen.

Huidgevoeligheid onder controle

Combineer de PCA SKIN producten met een chemische peeling voor snelle en langdurige resultaten.
Chemische peelings zijn een geweldige aanvulling bij het behandelen van een gevoelige huid. De algehele huidconditie gaan we verbeteren. Maar ook verminderen we de opbouw van dode huidcellen. Hierdoor verminderen ook ontstekingen op lange termijn.

Daarnaast zorgt een chemische peeling uiteraard ook voor huidverjonging.  En natuurlijk een betere weerstand. Dit omdat de huid van binnenuit opgebouwd gaat wordt. Hij krijgt meer volume maar zeker ook meer weerstand. Bij een huid met roodheid en gevoeligheid is dat zeker van groot belang!

 

roodheid en gevoeligheid

Wilt u meer weten over de PCA SKIN behandelingen en producten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK