oksels ontharen met de laser

Definitief ontharen actie bij erkende huidtherapeute!

Definitief ontharen actie voor nog geen €50,-!

Profiteer nu van waanzinnige korting op onze definitief ontharen actie!

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Maar met definitief laserontharen is dat niet meer nodig.

Laserontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Na 1 laserbehandeling merk je al direct resultaat en gemiddeld heb je in slechts 6-10 behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid. Scheren, harsen of epileren is daarmee echt verleden tijd!

Onze huidtherapeuten zijn expert op het gebied van laserontharen en helpen jou met de beste medische lasers graag van ongewenste haargroei af.

Daarom hebben we speciaal voor jou hele mooie pakketten samengesteld. Zo kan je voordelig èn veilig behandelt worden.

 

Definitief ontharen actie            Definitief ontharen actie

Bijvoorbeeld; Neem je één behandeling? Dan betaal je voor oksels ontharen geen 85 euro maar slechts 60 euro. Koop je in 1 keer 5 behandelingen in een pakket, dan krijg je de 6e behandeling er gratis bij. Je betaalt dan omgerekend slechts 50 euro per behandeling!

 

Kies voor een erkende huidtherapeute!

Wij werken samen met een huidtherapeute van Cosmetique Totale. Zij is medisch specialiste, HBO-geschoold en ook BIG-geregistreerd. Daarnaast is zij lid is van de beroepsvereniging NVH. Voor veel behandelingen kunt u in aanmerking komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Cosmetique Totale heeft tevens contracten met alle zorgverzekeraars. Of u hiervoor in aanmerking komt kunt u nalezen in uw zorgpolis. Voor de meeste behandelingen heeft u zelfs geen verwijzing nodig van uw huisarts.

 

 

 

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK