Injectable behandeling met fillers

Filler behandelingen voor meer volume

Filler behandelingen zijn uitermate geschikt voor het krijgen van meer volume in de huid. Daarnaast is het vaak ook een mooie aanvulling op een botox behandeling, omdat dat geen vulmiddel is. Het voordeel van filler behandelingen is dat deze tegenwoordig niet meer permanent zijn zoals voorheen. De geavanceerde en veilige filters waar onze cosmetisch arts Anke Hoogers werkt zijn zeer goed in staat om ook op een langere termijn een oplossing te bieden bij huidveroudering.

De filler behandelingen zorgen voor meer volume van de huid en voor de stimulatie van het lichaamseigen collageen. Dit zorgt voor volumeherstel en maakt de huid voller, meer elastisch en steviger.

 

FillersHyaluronzuurfillers

Hyaluronzuurfillers zijn er in verschillende varianten en bevatten een lichaamseigen stof die de huid elastisch maakt. Tijdens de behandeling wordt de rimpel als het ware opgevuld. Integenstelling tot andere fillers is dit niet echt een opvulling. Deze injecties zorgen er alleen voor dat de huid zelf weer aan het werk gaat om verslappingen aan te pakken. Afhankelijk van de indicatie en locatie zijn er stevigere of juist dunnere fillers. De ene geeft een perfect resultaat bij fijne lijntjes en andere vormen zijn juist meer geschikt voor lipvergroting en contourverbeteringen.

Wat zijn de complicatie’s en risico’s?

Uiteraard werken wij met een gecertificeerd cosmetisch arts, wat erg belangrijk is. Hij informeert u uitgebreid over de risico’s en iedereen ondertekend een behandelovereenkomst. Na de behandeling kan er een licht zwelling of blauwe plek ontstaan. Dat kan omdat er iets ingespoten is en dat kan een licht kneuzing van de bloedvaatjes tot gevolg hebben. Gelukkig gaat dit vanzelf over. Er kunnen ook infecties ontstaan, zeker als iemand daar gevoelig voor is. Denk hierbij aan een koortslip of een allergische reactie. Mocht dit gebeuren dan is het zaak om gelijk contact op te nemen met de cosmetisch arts. Gelukkig komt dit niet heel veel voor.

INTERESSE?

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een consult. Op deze manier kunt u uw wensen en de eventuele kosten van de behandeling bespreken met de cosmetisch arts. Het consult is altijd gratis.

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK