Botox tegen tandenknarsen in Volkel Uden

Wat te doen bij huidverslapping en rimpels?

Huidverslapping en rimpels

Huidverslapping en rimpels, dat is niet wat we graag willen. Echter als we ouder worden ontkomen we er niet aan.  Althans niet als we er niets aan doen. Gelukkig staan de ontwikkelingen niet stil en zijn er steeds meer technieken en behandelingen beschikbaar. Dat is goed nieuws! Het is dus absoluut niet nodig om gelijk een face lift te nemen. Er zijn ontzettend veel opties om huidverslapping en ook rimpels tegen te gaan. Onze cosmetisch arts heeft hier zeker ook een oplossing voor.

  • Onze cosmetisch arts is aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek voor een filler behandeling in Volkel
  • Vele jaren ervaring op het gebied van huidverjonging

Een behandeling waar wij heel erg enthousiast over zijn bij huidverslapping is de Liquid Facelift. Dit is een injectable behandeling die wordt uitgevoerd door onze cosmetisch arts Anke Hoogers-Leufkens.

Wat doet een Liquid Facelift voor huidverslapping?

Ben je op zoek naar een natuurlijk resultaat? Dan is de Liquid Facelift ideaal. Deze behandeling pakt huidverslapping aan zonder operatie! Met het ouder worden veranderen de verhoudingen in het gezicht en neemt het volume af. De huid wordt langzaam minder stevig en elastisch en krijgt minder ondersteuning door de afname van onderhuids vet. Dit kan resulteren in een vermoeide gezichtsuitdrukking en hangende contouren. Met een liquid facelift realiseren we een natuurlijke volumecorrectie voor je hele gezicht.

Home

 

 

Deze behandeling zorgt voor;

  • Versteviging van de huid
  • Betere gezichtscontouren
  • Diepere lijnen, rimpels en plooien worden zachter
  • Het resultaat van de behandeling  is vrijwel direct zichtbaar
  • Behandeling blijft 9-12 maanden zichtbaar

 

Wat is een Liquid Facelift?

Met onze liquid facelift wordt je gezicht op een heel natuurlijke en veilige manier gelift zonder ingrijpende operatie: je natuurlijke gezichtscontouren komen terug. We herstellen vormen en volume en corrigeren verslapte contouren. Ook diepere lijnen, rimpels en plooien worden zachter. Het resultaat van een liquid facelift is vrijwel direct zichtbaar. Je hebt wel 9 tot 12 maanden plezier van jouw facelift zonder operatie.

Over de Liquid Facelift behandeling

Met onze Liquid Facelift liften we het hele gezicht. Veel van onze behandelingen voeren we uit met microcanules. Met een klein naaldje vullen we zo snel en comfortabel een groter onderhuids gebied. Hierdoor is de kans op blauwe plekken heel klein. De liquid facelift is altijd maatwerk en kan worden uitgevoerd met verschillende injectables en technieken. Door onze canuletechniek hebben we maar een klein prikje nodig om een groter gebied onderhuids te injecteren. Het resultaat van een liquid facelift is heel natuurlijk. Je bent nog steeds jezelf en je behoudt je natuurlijke uitstraling, maar ziet er zachter en uitgeruster uit

Samen met jou stellen we graag een behandelplan samen!

Wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende intake bij onze cosmetisch arts?

Boek  hier een intake

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK