NIMUE 12 Week Challenge

Transformeer je huid in 12 weken!

NIMUE 12 Week Challenge; Transformeer je huid in 12 weken!

Transformeer je huid in 12 weken: Yes, you can! Met NIMUE

De NIMUE 12 Week Challenge is geïnspireerd door de #NoMakeUp trend die tegenwoordig steeds populairder wordt. Het van oorsprong Zuid-Afrikaanse skin care merk Nimue Skin Technology heeft recent de NIMUE 12 Week Challenge gelanceerd. Deze challenge laat zien dat met de zeer effectieve behandelingen en wetenschappelijk geformuleerde producten van Nimue voor iedere vrouw een mooie en ook gezonde huid binnen handbereik ligt.

Break up with your make-up

En een mooie, gezonde huid mag je in dit geval zeer letterlijk nemen. De Engelstalige call-to-action van de challenge is niet voor niets: “Take the NIMUE 12 Week Challenge and you can ditch your foundation in week 13”. Of met andere woorden… break up with your make-up.

Na 12 weken spreekt je huid voor zichzelf. Je zult je niet langer onzeker voelen, wanneer je met een foundation loze huid de deur uitgaat. Immers, een flawless skin heeft uiteraard geen make-up nodig.

Een gezonde en onberispelijke huid in 12 weken… Dat kan echt! De geavanceerde producten en behandelingen van Nimue bevatten speciale aflevertechnieken. Deze zorgen ervoor dat de krachtige werkstoffen verkregen uit biotechnologie en natuurlijke grondstoffen doordringen tot de diepste huidlagen. Daar zetten ze aan tot een zichtbare transformatie van de huid.

Speciale aflevertechnieken

Bij deze speciale aflevertechnieken moet je onder meer denken aan Amphoteric AHA’s. Dit is een verbinding met glycol, melk en citroenzuur, gekoppeld aan eiwitten, die goed aan de huid bindt en tevens peelt. Het doel van de eiwitten is dat irritatie wordt voorkomen en tegelijkertijd ook de huidbarrière wordt opgebouwd. Een tweede aflever techniek betreft het gebruik van gepolariseerd water. Dat werkt met werkstoffen in protonen die een verbinding aangaan met het vocht in de huid. Daardoor komen de werkstoffen diep in de huid tot aan de cellen die vocht bevatten, en dus leven.

Hoe ziet de 12 Week Challenge er uit?

De challenge begint uiteraard met een grondige analyse van de huid. Dit om te bepalen wat jouw huidproblemen zijn en hoe deze het beste kunnen worden aangepakt. Nimue staat bekend om haar zogenaamde ‘huidclassificatieconcept’.
De huid wordt ingedeeld in een van de volgende categorieën:

  • Damaged SkinEnvironmentally: zonbeschadiging, anti aging, huidverjonging.
  • Hyperpigmented Skin: melasma, ouderdomsvlekken, pigmentstoornissen, sproeten, chloasma, post inflammatoire hyperpigmentatie.
  • Problematic Skin: vette huid, glimmende huid, acne (passief en actief).
  • Interactive Skin: couperose, gevoeligheid, eczeem, rosacea.

In welke huidclassificatie je huid ook valt, Nimue heeft producten en uiteraard professionele behandelingen voor elk huidprobleem.

NIMUE 12 Week ChallengeNa een eerste salonbehandeling om de huid in balans te brengen, ontvang je de NIMUE 12 Week Challenge Kit. Deze kit is er in vier varianten, uiteraard passend bij de bovengenoemde vier huidclassificaties. Deze kit bevat de alle producten die je tijdens de challenge thuis nodig hebt. Van cleanser tot exfoliator, van moisturiser tot zonbescherming.

Gedurende de challenge onderga je nog drie professionele salonbehandelingen, ook passend bij jouw huidclassificatie. Deze behandelingen in combinatie met de producten uit de kit zorgen bovenal voor de transformatie van je huid in 12 weken. Uiteraard op weg naar een flawless skin.

 

 

Bekijk ook het volgende filmpje:

Wil je meer weten over de NIMUE 12 Week Challenge?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

 

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK