PCA Retinol Peel voor een direct resultaat!

PCA Retinol Peel

Heb je weinig tijd en wil je snel resultaat, dan is de PCA Retinol Peel iets voor u! Deze Retinol Peel is een zeer snelle en doeltreffende behandeling bij een huid die last heeft van pigmentatie, een rokershuid of een zonbeschadigde huid. De peeling helpt ook mooi om rimpeltjes te verzachten en bij het vervagen van acne littekens. Ook voor wie last heeft van een droge huid is deze peeling erg aan te raden vanwege het hydraterende karakter. Het algehele resultaat is een stralend gezonde en gladde huid met meer volume en een verbeterde huidskleur. Door de aanvullende antioxidanten wordt de huid tevens beschermd tegen beschadiging door vrije radicalen.

Tijd om uw huid te vernieuwen!

Wat is een PCA Retinol Peel precies?

De PCA Skin Retinol Peeling 6% bestaat uit 6% retinol gecombineerd met anti-oxidanten uit onder andere Calendula, Olijf, Silybum Marianum en tocopherol. Retinol is een vitamine A en dit stofje kan wonderen voor de huid doen en het helpt om rimpels tegen te gaan en reeds zichtbare rimpels te vervagen.

De behandeling

In de behandeling wordt met een combinatie van zuren gewerkt, te weten: Melkzuur, Glycolzuur, Salicylzuur, Amandelzuur, Retinol, Vitamine A, Vitamine C, Vitamine E. Door combinatie van verschillende zuren ontstaat een mooier en beter resultaat.
De behandeling is comfortabel en kan hooguit wat prikkerig aanvoelen. Op wat roodheid na zult u verder weinig last hebben van bijwerkingen en herstelt de huid zich doorgaans snel zonder irritatie. Na een paar dagen kunt u wel wat last krijgen van vervelling, dit betekent dat de celdeling in gang is gezet met een nieuwe en gladdere huid als resultaat.

Het bijzondere aan deze peeling is dat hij op een heel gecontroleerde en veilige manier in de huid komt. De PCA Retinol Peel doet er tien uur over om alle werkstoffen in de huid af te geven. Verantwoordelijk hiervoor is de speciaal ontwikkelde OmniSometechnologie: dit zorgt ervoor dat het retinol in de basaalcellenlaag komt zonder de huid te verbranden. Dit is echt uniek!

PCA Retinol Peel

 

Voor een optimaal resultaat adviseren wij om regelmatig de behandeling te herhalen. Voor probleemhuiden is dit om de 4 weken, voor een gezonde huid is 6 weken een goede richtlijn. Daarnaast is het erg belangrijk om thuis de behandeling voort te zetten met op uw huid afgestemde PCA producten. Hier adviseren wij u graag in.

PCA Retinol Peel

 

Wilt u meer weten over de PCA Retinol Peel?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

LEES OOK EENS ONZE ANDERE BLOGS!

 

 

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK