Permanente make-up voor de wenkbrauwen

Permanente make-up voor de wenkbrauwen, altijd verzorgd!

Permanente make-up voor de wenkbrauwen

Permanente make-up voor de wenkbrauwen is in de huidige tijd niet meer weg te denken. Het biedt vele voordelen. Met permanente make-up corrigeert u dunne en onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen. Zo ontstaat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn. U kunt eventuele littekens in de wenkbrauwen met deze techniek eveneens camoufleren. Door een medische reden zoals bijvoorbeeld alopecia areata kan het zijn dat u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft. We realiseren met de hairstroke 3D-techniek een natuurlijke wenkbrauw die uw gezicht weer uitdrukking geeft.

Wenkbrauwen

Het oorspronkelijke doel van de wenkbrauwen is het voorkomen dat vuil of zweet in de ogen terecht komt. Maar ze zijn ook belangrijk voor onze lichaamstaal. Door expressie in het gezicht wordt emotie zichtbaar zoals verbazing, boosheid of vreugde.

De indruk die men over ons krijgt wordt mede bepaald door onze wenkbrauwen. Zo maken dikke, forse wenkbrauwen iemand dominant. Terwijl een heel dun model iemand al snel ouder doet overkomen.

Wenkbrauwen als modetrend

Al eeuwen streven mensen het schoonheidsideaal na en worden wenkbrauwen gemodelleerd. Het modebeeld is erg veranderlijk en helaas komen de verwijderde haartjes niet altijd terug.

Juist dan is permanente make-up de uitkomst! Wat niet meer terug groeit, kan door middel van kunstmatige pigmentatie terug geplaatst worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele technieken. Hierdoor kan niemand deze kunstmatige wenkbrauwen onderscheiden van echte haartjes. Want natuurlijke wenkbrauwen dat is ons streven!

Technieken voor permanente make-up voor de wenkbrauwen

  • Ombre wenkbrauwen
  • Schaduwtechniek
  • 3D Hairstrokes
  • Microblading

Permanente make-up voor de wenkbrauwenOmbre Wenkbrauwen
Dit is een techniek waarbij we werken met kleurschakeringen. Hierbij gaat het om een wenkbrauw waarbij er gecombineerd wordt met verschillende kleurschakeringen voor een extra natuurlijk effect.

Ook de verschillende technieken worden gecombineerd waarbij de wenkbrauw geschaduwd wordt, met speelse hairstrokes erdoor. Het resultaat is een ultra realistische wenkbrauw die niet van echt te onderscheiden zijn!

Schaduwtechniek
Bij deze techniek worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd in een kleur naar keuze. Hierdoor ontstaat er een soft en poederig effect.

3D Hairstrokes
3D hairstroke is een nieuwe techniek. Haartje voor haartje is het nu mogelijk om wenkbrauwen te creëren die een driedimensionale uitstraling krijgen. De haartjes van de wenkbrauwen zien er als echt uit. Een echte eyecatcher! Zeer geschikt oor wenkbrauwen die met de jaren steeds dunner zijn geworden. Maar ook voor wenkbrauwen die te veel zijn geëpileerd of gewoon wat haartjes en/of vorm missen. Hairstrokes (3D) is een heel nieuwe manier van semi-permanente make-up aanbrengen. Mooi en natuurlijk, niet van echt te onderscheiden.

Microblading
Hairstrokes met mesjes is een geheel andere techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanente Make-up voor de wenkbrauwen is er geen apparatuur nodig. Onze PMU specialiste werkt met een ingenieus mesje waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.

Meer voorbeelden van het werk van onze PMU Specialiste? KLIK HIER

Werkwijze voor permanent make-up voor de wenkbrauwen

3D hairstroke en schaduwtechniek wordt met de pigmenteer machine en een heel fijn naaldje aangebracht. Soms is het een kwestie van een heel nieuwe vorm creëren. Maar het kan ook zijn dat u uw wenkbrauwen net iets voller wilt. Met de naald techniek maken we eerst een schaduwlijn. Daarna met een nog fijner naaldje maken we haartje voor haartje de wenkbrauw. Zo creëer je de meest natuurlijke wenkbrauw. Dit is dus een totaal andere techniek van permanente make-up van de wenkbrauwen dan microblading.

De permanente make-up wordt verzorgd door Peggy van Beauty Skinlines.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met permanente make-up voor de wenkbrauwen?
Neem dan gerust contact met ons op!

 

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK