Vertrouwd in Permantente make up in Uden en omgeving!

Permanente make up Uden

Woon je in Uden of omgeving Veghel, Oss, Mill, Zeeland, Vorstenbosch of Boekel en ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele permanente make up specialiste? Dan ben je bij SkinFix in Volkel aan het juiste adres! In ons instituut werken wij met trots samen met Peggy Saris van Beauty Skinlines.

Permanente make-up is voor iedereen geschikt, voor zowel vrouwen als mannen. Bent u allergisch  voor reguliere cosmetica? Of heeft u moeite om zelf een mooie en strakke lijn te trekken? Sport u veel of heeft u altijd haast? Dan is Permanente make up echt iets voor u!

Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke hairstrokes. Of een stralende oogopslag maar ook vollere lippen zijn nú binnen handbereik. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd. Dit zorgt voor een perfect, stralend en langdurig resultaat.

WAT IS PERMANENTE MAKE UP?

Permanente make up is een blijvende pigmentatie van de wenkbrauwen, eyeliner of de lippen. Middels een wegwerp naaldmodule of mesje wordt er pigment in de lederhuid geplaatst. Omdat hier celdeling plaats vind zal de Permanente make up na een aantal jaren vervagen. Daarom is het zaak om dit goed te onderhouden, zo heeft u jaren plezier van uw pigmentatie.

Naast de cosmetische Permanente make up kunt u bij ons ook terecht voor medische pigmentatie. Zoals een tepelhofpigmentatie of littekencamouflage.

BIJ ONS BEN JE ZEKER VAN PROFESSIONALITEIT EN KWALITEIT

Permanente make up Uden

Wij werken samen met Peggy Saris. Zij is al meer dan vijftien jaar actief als professioneel Permanent make-up specialiste. Dit doet zij in haar eigen salon en in andere salons/klinieken. Peggy heeft jarenlange expertise en ervaring in het zetten van professionele “natural looking” Permanente make up. Daarnaast werkt ze als docente in binnen- en buitenland. In haar cursussen voor verschillende instellingen wereldwijd, behandelt ze de laatste technieken en trends op hoog niveau.

Peggy is GGD gekeurd. Deze vergunning wordt alleen verleend aan bedrijven die zich houden aan de strikte GGD hygiëneregels. Zij werkt volgens de strenge landelijke LCHV hygiënerichtlijnen voor Permanente make-up. Hiermee bent u verzekerd van een volledige veilige en hygiënische PMU behandeling. Bekijk HIER werk van Peggy!

 

Sommige behandelingen worden zelfs vergoed door uw zorgverzekering!

Wilt u meer weten over permanente make up in de omgeving Uden?
Dan kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloze PMU Info Intake
waarin Peggy al uw vragen beantwoord.
Zij legt u exact uit hoe de behandeling gaat en wat het resultaat kan zijn.
Na deze PMU Info Intake kunt u besluiten of u een afspraak hiervoor wilt inplannen.

 

Neem HIER contact met ons op voor meer informatie
of het inplannen van een afspraak

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK