Quanis Dermafiller

Quanis Dermafiller – Vult rimpels op zonder naalden!

Quanis Dermafiller

Quanis Dermafiller is een vernuftig naaldloze behandeltechniek afkomstig uit Japan. Het is pijnloos, veilig en eenvoudig met direct resultaat geschikt voor iedereen die graag verjonging en verbetering van de huid wil. Dit behandelconcept werkt op kraaienpootjes, wallen, droogtelijntjes, donkere kringen en een dunne huid zonder enige bijwerking.

Quanis Dermafiller

Hoe werkt de Quanis Dermafiller?

Quanis Dermafiller is een eyepad opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes. De eyepads zijn eenvoudig aan te brengen onder de ogen of bij de neuslippenplooi. Wanneer de pads worden aangebracht ervaart men een licht prikkelend gevoel dit komt omdat de micropuntjes de hyaluronzuurkristallen direct laat opnemen onder de opperhuid. De kristallen met hyaluronzuur lossen helemaal op in de huid en zorgen voor  het herstel van de vochtbalans waardoor de rimpels die ontstaan zijn door uitdroging van binnenuit weer worden opgevuld. Zo krijgt de huid weer zijn elasticiteit en stevigheid terug met een direct resultaat als gevolg.

Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Het is een belangrijke werkstof voor de huid, het is een lichaams eigen werkstof.
Zelfs cosmetisch artsen werken met hyaluronzuur en spuiten deze in als filler.
De pads bevatten  niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Onze micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en bevatten geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

https://youtu.be/fFLQOIgqEJA

Waar is de Quanis Dermafiller geschikt voor?

Bij rimpels is er een onderscheid te maken tussen dynamische rimpels, veroorzaakt door spiercontracties en niet-dynamische rimpels die hoofdzakelijk te wijten zijn aan het verlies van huidkwaliteit en huidspanning. Quanis Dermafiller is geschikt voor de meeste gradaties van rimpels en elk huidtype en heeft een zeer natuurlijk resultaat. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Indicaties

Met name de kwetsbare huid rondom de ogen zorgt voor de volgende mogelijke cosmetische indicaties:

  • Kraaienpootjes.
  • Droogtelijnen.
  • Te dunne huid.
  • Donkere kringen door vermoeidheid, bij een jongere huid.
  • Donkere kringen bij een oudere huid als gevolg van huidverdunning

Toe te passen locaties:

  • Onder de ogen.
  • Nasolabiale plooien (mondhoeken).

De behandeling is ook erg effectief voor het verminderen van donkere kringen onder de ogen en het verzachten van nasolabiale plooien.

Na minimaal 1 behandeling  (afhankelijk van de mate van de rimpel) met Quanis Dermafiller Professional door de schoonheidsspecialist, kan het behaalde resultaat door thuisgebruik met Quanis Dermafiller behouden blijven.
Quanis Dermafiller

De eerste behandeling wordt altijd bij ons in het instituut uitgevoerd, zo kunnen we je goed uitleggen hoe u de pads moet gebruiken, waarna je een set mee naar huis krijgt om de behandeling voort te zetten en zo een optimaal resultaat te krijgen.

Quanis Dermafiller
Tijdens de behandeling in de salon wordt eerst de huid goed gereinigd na de reiniging wordt de Quanis Dermafiller behandeling gestart. De gelsheets blijven vervolgens 20-25 minuten zitten op het te behandelen gebied waarna we het afspoelen met water.
Al na 1 behandeling ziet u een erg mooi resultaat.
Na deze behandeling kunt u 1 x per week de behandeling thuis herhalen om dit resultaat vast te houden.

© 2023 SKINFIX / WEBSITE DOOR STORIES TO STAY / TEKSTEN DOOR BEAUTY CLICK